maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Wat is een energie lening?

Energie verbruiken neemt vandaag een grote hap uit het gezinsbudget. Toch kan je flink besparen op de energiefactuur door te investeren in maatregelen die het energieverbruik verminderen. Deze investeringen kosten echter ook geld en dat budget heb je niet altijd direct voorhanden. Een energiezuinige verbouwing hoeft niet duurder te zijn dan een andere verbouwing. AAls inwoner van Aalst, Dendermonde, Wetteren, Berlare, Buggenhout, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wichelen, en Zele kan je via de vzw BEA (Beheer Energie Aalst) goedkoop een bedrag ontlenen om energiebesparende investeringen mee uit te voeren.

Er kan een maximumbedrag ontleend worden van 15.000 euro per dossier en de terugbetalingstermijn beloopt maximum 8 of 10 jaar..
Er wordt geleend aan een zéér voordelige intrestvoet van 2%.Voor inwoners van Aalst en Dendermonde, alsmede voor mensen die tot de sociale doelgroep behoren, is de intrestvoet echter 0%.

Stad  Aalst & Dendermonde maken de energielening renteloos voor zijn inwoners.

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.