maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Ook genoeg van dure energiefacturen ? Dan kan u er nu wat aan doen !

Ook genoeg van dure energiefacturen ? Dan kan u er nu wat aan doen !

VZW BEA, onder professionele begeleiding van het onafhankelijk studiebureau Zero Emission Solutions, organiseert dit najaar een groepsaankoop LED-verlichting. Voor elk type verlichting is er namelijk een LED-alternatief dat minder energie verbruikt en dus op korte termijn goedkoper is.

Tegelijk kan u ook deelnemen aan de groepsaankoop “ecologische verwarming”: Heeft u een verwarmingsketel (al dan niet centrale verwarming) op aardgas of stookolie ouder dan 15 jaar ? Dan kan u fors besparen door over te stappen naar een hoogrendementsketel (of ook wel condensatieketel) op aardgas. Heeft u geen aardgasaansluiting of bent u op zoek naar een gezellige en ecologische (bij)verwarming, dan is een pelletkachel een goede oplossing. Uiteraard voorziet de groepsaankoop ook in (Belgische) pellets.

Door een groepsaankoop kunnen we de aankoopprijs van de LEDs en/of de HR-ketels, pelletkachels en pellets doen dalen. Via de begeleiding door Zero Emission Solutions wordt tegelijk de kwaliteit bewaakt.

Inschrijven kan vrijblijvend en vanaf 01/09/16 tot 31/10/16 via de website www.energiegroepsaankoop.be/BEA Daar vindt u ook alle bijkomende informatie over het aanbod en de aanpak.

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.