maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Groepsaankoop Zonnepanelen

Vzw BEA gaat over tot de 2de editie van een groepsaankoop PV-panelen en zonneboilers. Dit project kadert in het Burgemeestersconvenant, het terugdringen van de CO2-uitstoot en het vergroten van het aandeel hernieuwbare energie op ons grondgebied. In een vorige editie werden ongeveer 200 installaties geplaatst. We zijn ambitieus en willen met deze groepsaankoop het vorige succes evenaren.

Los van alle vooroordelen is en blijft de plaatsing van PV-panelen en / of een zonneboiler nog steeds een zéér interessante investering. Door het wegvallen van subsidies en groene stroom certificaten is de terugverdientijd ietwat verlengd (van 7 j tot gemiddeld 10 jaar). Dit betekent dat wie vandaag in PV-panelen investeert nog steeds 10 à 15 jaar van gratis elektriciteit kan genieten. In tijden van steeds maar stijgende energieprijzen kan dit tellen denken we.

In functie van de ontzorging, biedt vzw BEA een totaalpakket aan voor de burger. Enerzijds is er de uitgebreide info-verstrekking, de digitale inschrijvingsmodule, een gepersonaliseerde offerte en een steekproefsgewijze kwaliteitscontrole op uitvoering en materialen. Je kan dus simpelweg vanuit je luie zetel inschrijven voor dit project.

Voor wie?

Elke inwoner van de stad Aalst, die eigenaar is van zijn woning kan hieraan deelnemen. Uiteraard zijn enkel daken die zuidelijk, oostelijk of westelijk gelegen zijn (of alles daartussen), hiervoor geschikt. U kan de ligging van uw dak eenvoudig nagaan door uw adres in te geven op www.googleearth.com

Hoe inschrijven?

U kan inschrijven tot 1 maart 2015. De installatie gebeurt dan voor 1 juli 2015.

Inschrijven gebeurt via een inschrijvingsformulier op de website : www.energiegroepsaankoop.be/zonaalst in te vullen of via ons loket na afspraak op
0800 93 030. Neem daarvoor een recente elektriciteitsafrekening bij de hand. Door in te schrijven verbindt u zich voorlopig tot niets. Pas nadat wij u de beste gepersonaliseerde offerte hebben bezorgd, beslist u of u al dan niet de bestelling wil plaatsen.

De digitale inschrijfmodule is heel gebruiksvriendelijk en kan op basis van een recente elektriciteitsafrekening vrij eenvoudig ingevuld worden (demonstratie ter plaatse).

Info-avonden?

Teneinde deze groepsaankoop kenbaar te maken bij het grote publiek werd hierrond een informatie- campagne opgestart, gekoppeld aan 6 info-avonden. Deze vinden telkens plaats om 19.30u en op verschillende locaties.

Dinsdag 3/2/15 – Aalst – Ontmoetingscentrum De Brug

Donderdag 5/2/15 – Moorsel – SBS Tinnenhoek

Dinsdag 10/2/15 – Gijzegem - SBS De Springplank

Donderdag 12/2/15 – Aalst - Ontmoetingscentrum De Brug

Dinsdag 24/2/15 – Aalst - Ontmoetingscentrum De Brug

Donderdag 26/2/15 – Nieuwerkerken – Polyvalente zaal

Geïnteresseerden kunnen er ter plaatse vrijblijvend inschrijven voor deze groepsaankoop.

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.