maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Klimaatplan

De stad Aalst wil klimaatneutraal zijn tegen 2050. Daarom stelt de stad een klimaatplan op. In haar klimaatplan wil de stad niet alleen focussen op het drastisch verminderen van haar CO2-uitstoot (mitigatie), maar ook op het opvangen van de gevolgen van klimaatverandering (adaptatie).

Een klimaatneutrale stad veroorzaakt netto geen CO2-uitstoot meer door de manier waarop haar inwoners leven, wonen, werken en zich verplaatsen. Concreet zullen de Aalstenaars dan bijvoorbeeld energiezuinig wonen en zich verplaatsen met een elektrische of hybride wagen, met de fiets of met het openbaar vervoer. 

Het proces om de stad Aalst klimaatneutraal te maken zal stap voor stap gebeuren. Overleg met haar inwoners, organisaties en bedrijven zal daarbij centraal staan. 

Klimaatneutraliteit brengt talrijke voordelen met zich mee. Zo zullen de nodige maatregelen niet enkel veel besparingen opleveren, maar ook leiden tot betere luchtkwaliteit en minder geluidsoverlast.

Meer info vind je op de website van de stad Aalst: http://www.aalst.be/klimaat

 

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.