maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Earth Hour 2014

Earth Hour 2014

Schepenen Ann Van de Steen en Iwein De Koninck engageren zich samen met vzw BEA voor Earth Hour. Op zaterdag 29 maart 2014 tussen 20u30 en 21u30 organiseert WWF voor de zesde maal Earth Hour en dit jaar doen de stad Aalst en vzw Bea ook mee.

 

We roepen iedereen op om het tijdens Earth Hour even stil staan bij de problematiek rond de opwarming van de Aarde door samen met de stad symbolisch de lichten gedurende 1 uur te doven.

 

Om het extra gezellig te maken in het verduisterde centrum van onze stad nodigen wij iedere Aalstenaar uit om dit mee te komen beleven op de binnenkoer van het stadhuis. We toveren de binnenkoer van het stadhuis om tot een ecologisch eilandje waar je kan genieten van een gezellige sfeer dit alles met een duurzaam hapje en drankje.

 

Waarom meedoen aan Earth Hour? De zeespiegel stijgt en de oceanen warmen op. Langere en meer intensieve droogtes bedreigen de gewassen, de natuur en de zoetwatervoorziening. De biodiversiteit op onze planeet wordt bedreigt door de klimaatverandering, van de ijsberen in het Noordpoolgebied tot de zeeschildpadden aan de Afrikaanse kust.

Earth Hour

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.