maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Infoavond dakisolatie

Op dinsdag 18 maart om 19.30 uur zal er een infoavond doorgaan in Ontmoetingshuis De Brug, Hertshage 11-19 in Aalst

Isoleer je dak voor het te laat is !!

 

Het grootste warmteverlies in huis vindt plaats langs het dak.  Door je dak te isoleren kan je dan ook meteen belangrijke besparingen realiseren.  Een korte opsomming van de voordelen :

  • Minder warmteverlies
  • Hoger wooncomfort
  • Lagere energiekosten
  • Minder milieubelastend

 

Het goede nieuws voor 2014 is dat het fiscaal voordeel van 30% behouden blijft.  Ook de premies van de netbeheerder blijven in 2014 gewoon doorlopen.  In combinatie met de energiebesparing, is hierdoor de investering in veel gevallen op ongeveer 2 jaar volledig terugverdiend.

 

Bijkomende motivatie kan je halen uit het feit dat vanaf 1 januari 2015 de Vlaamse dakisolatienorm in werking treedt. Dit houdt in dat gedurende een overgangsperiode van 5 jaar er strafpunten zullen toegekend worden aan woningen die geen dakisolatie hebben.  Als je in 2020 aan een totaal van 15 strafpunten komt, kan je woning onbewoonbaar verklaard worden!

 

Geen nood, want wie het niet ziet zitten om zelf een aannemer te zoeken, kan nog steeds instappen in het dakisolatieproject van de stad Aalst.  Hier krijg je een totaaltracé aangeboden voor je dakisolatie.  Op dinsdag 18 maart om 19.30 uur zal er een infoavond doorgaan in Ontmoetingshuis De Brug, Hertshage 11-19 in Aalst.   Inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom!

 

Kan je zolang niet wachten, schrijf dan nu al in via vzw BEA op het gratis nummer 0800/93030 of via de website www.vzwbea.be of kom eens langs in de woonwinkel, Molenstraat 30, 9300 Aalst

 

Als je de betaling van de investering niet te zwaar op je budget wil laten wegen, vraag dan ook inlichtingen over de goedkope energielening via vzw BEA!

 

Vzw BEA helpt je te besparen!

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.