maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Inschrijvingsperiode groepsaankoop verlengd tot het najaar 2013

Al voor de derde keer organiseert de Provincie Oost-Vlaanderen een groepsaankoop van 100 % groene stroom en aardgas in samenwerking met de stad Aalst en de vzw BEA. De inschrijfperiode hiervoor wordt nu verlengd tot het najaar van 2013. Door een geschil met de externe dienstverleners, waarmee de Provincie Oost-Vlaanderen de voorbije groepsaankopen samengewerkt heeft, heeft de voorbereiding van de veiling zodanig vertraging opgelopen dat de Provincie Oost-Vlaanderen genoodzaakt is dit te doen. wie al ingeschreven was, is door de Provincie Oost-Vlaanderen op de hoogt gebracht.

 

Het verlengen van de inschrijvingsperiode geeft de mensen meer tijd om zich in te schrijven op de groepsaankoop. Ondertussen kunnen geïnteresseerden online blijven inschrijven via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom of via het loket vzw BEA van de stad Aalst.

 

Van zodra er meer duidelijkheid is, zal de nieuwe veilingsdatum ruim gecommuniceerd worden. Wie ingeschreven is zal dan opnieuw gecontacteerd worden om de verbruiksgegevens verder aan te vullen.

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.