maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

stad Aalst pionier in onderzoeksproject slimme meters

stad Aalst pionier in onderzoeksproject slimme meters

Er komen tegen eind 2012 digitale meters die het elektriciteitsverbruik correcter in kaart brengen. Aalst is een proefproject. Omdat er in de toekomst meer wordt gekeken naar naar sterk locale productie via zonne-energie, wind- en kleinschalige waterkracht en biomassa, is het aangewezen dat er continu kan worden gemeten. Er komen 40.000 tellers die op afstand en op elk moment gelezen kunnen worden.

'Voor het distributiegebied van Intergem is Aalst pionier. Er worden twee onderzoeksprojecten uitgerold, een in de omgeving Welvaartstraat, Sint-Annalaan en een in de KMO-zone Hofstade', zegt schepen Ann Van de Steen. Voor de uiteindelijke plaatsing van de meter rond eind 2012 wordt heel wat voorbereidend werk verricht. Om de huidige meteropstelling in kaart te brengen, komt een medewerker van Eandis langs. Hij documenteert elke installatie en kijkt na welke aanpassingen eventueel nodig zijn. (pvdb)


Het Nieuwsblad - 4 mei 2011


| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.