maandag juni 18 , 2018
Text Size
   

Vzw BEA, het energiebedrijf van de stad Aalst.

Wie zijn we ?

Zit je met vragen over je energieverbruik, premies, goedkope leningen, groepsaankopen, Benoveren, enz…? Dan kun je in Aalst terecht bij vzw BEA (Beheer Energie Aalst). Dit stedelijk energiehuis, een samenwerkingsverband tussen de stad Aalst, het OCMW en vzw Kringwinkel-Teleshop, wil burgers ondersteunen bij hun energievraagstukken.

Waar staan wij voor ?

De stad Aalst engageerde zich via de ondertekening van het Burgemeestersconvenant om de CO2-uitstoot op het grondgebied tegen 2020 met 20% terug te dringen. Alle projecten die door vzw BEA opgestart worden, kaderen in deze doelstelling. We ondersteunen hiermee ook de ambitie van de Provincie Oost – Vlaanderen. Ons energieverbruik beperken, de energiefactuur betaalbaar houden en duurzame alternatieven lanceren voor onze natuur en het milieu.

Wat doen we ?

Iedereen die binnen het werkingsgebied woont (Aalst, Dendermonde, Wetteren, Wichelen, Laarne, Lebbeke, Berlare, Buggenhout, Hamme & Zele), kan bij vzw BEA terecht. De medewerkers ontwarren het kluwen van premies, subsidies, fiscale voordelen, goedkope leningen… Zo weet je waar je voor staat als je bijvoorbeeld een warmtepomp, zonneboiler, condensatieketel of dakisolatie wil plaatsen. Wij organiseren ook eigen groepsaankopen en zijn erkend als Benovatiecoach. Tenslotte begeleiden wij onze inwoners bij het screenen van energieprijzen om de ideale energieleverancier te vinden.  Een gemiddelde besparing voor energie van 150 EUR per jaar behoort hier zeker tot de mogelijkheden.  Dit is uiteraard sterk afhankelijk van het verbruiksprofiel.

  • Groepsaankopen

Vzw BEA organiseert ook groepsaankopen. Zo werd onlangs de 2de editie van de groepsaankoop Zonnepanelen / Zonneboiler gelanceerd  en de 1ste editie van de groepsaankoop Elektrische fietsen. Samen met het lopende Dakisolatieproject zijn dit stuk voor stuk succesverhalen. Binnenkort volgen ook nog LED-verlichting, Pelletkachels en slimme technologiën. Hou ons dus zeker in het oog.

Werkingsgebied:


 

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.